Luctor’88-keeper Sonny Steenbakker stompt de bal weg voordat Goes gevaarlijk kan worden uit een hoekschop.
Volledig scherm
Luctor’88-keeper Sonny Steenbakker stompt de bal weg voordat Goes gevaarlijk kan worden uit een hoekschop. © Johan van der Heijden

Twee goals Erwin Franse brengen Goes langs Luctor'88

HEINKENSZAND - Goes bereikte dinsdagavond met de nodige moeite de derde ronde van de districtsbeker.

De formatie van trainer John Karelse won met 1-2 bij Luctor'88, dat drie klassen lager speelt dan de zondag-eersteklasser. Via Barry Olierhoek kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong. Kort voor rust bracht Erwin Franse de teams weer op gelijke hoogte. Een kwartier voor tijd besliste Franse de wedstrijd met zijn en Goes' tweede goal.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.