Volledig scherm
© Thinkstock

Topscorer Wuyts bezorgt Kloetinge een punt

KLOETINGE - In de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal is Kloetinge tegen Nieuw-Lekkerland op een gelijkspel blijven steken. Het werd 1-1.

Kloetinge kwam ongelukkig op achterstand. Jongeling Stefan Quinten kreeg een corner van Nieuw-Lekkerland op zijn hoofd en passeerde zijn eigen doelman.

Nog voor rust kwam Kloetinge echter Langszij. Tom Wuyts, vorige week nog goed voor drie doelpunten, zorgde voor de gelijkmaker. Hij staat nu op zes goals uit vijf duels.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.