RIA-speler Bixente Persan (links) duelleert met een tegenstander van Cluzona.
Volledig scherm
RIA-speler Bixente Persan (links) duelleert met een tegenstander van Cluzona. © Ronald den Dekker

Terneuzen mag zich nog eens laven aan het zoet van een overwinning

TERNEUZEN - Voor het eerst in maanden mocht Terneuzen zich in de derde klasse A van het zondagvoetbal nog eens laven aan het zoet van een overwinning. Uit tegen mededegradatiekandidaat Alliance werd het 3-4.

De derby tussen Luctor ’88 en Patrijzen werd beslist in het voordeel van Luctor’88 (2-0). Door dat resultaat wisselden beide ploegen onderin van plaats. Ria W ging met 2-6 hard onderuit in de thuiswedstrijd tegen Cluzona.

Alliance-Terneuzen 3-4 (1-1). Wesely Smits (strafschop) 1-0, Robin de Pagter 1-1, Jeremy Troost 2-1, Can Kiran 2-2, Douwe de Kok 2-3, Jamie Rademaeker 2-4, Wesley Smits 3-4.

Ria W-Cluzona 2-6 (2-2). Ruben Maas 0-1, Michael den Ouden 0-2, Hasan Kesikbas 1-2, Gaetano Pirelli 2-2, Ruben Maas 2-3, Barry Perk 2-4, Björn van Dijk 2-5, Ruben Maas 2-6.

Luctor’88-Patrijzen 2-0 (1-0). Stefan Boonman 1-0, Barry Olierhoek 2-0.

 1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
  column

  Column Barry van der Hooft: Vrouwen

  Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.
 2. Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaanderen: PIBLW weer dichterbij titel

  Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaan­de­ren: PIBLW weer dichterbij titel

  TERNEUZEN - Met nog vijf speeldagen op het programma kwam PIBLW-Reïntegratie KMS weer een stap dichter bij de titel in de tweede klasse van het zaalvoetbalrayon Midden Zeeuws-Vlaanderen. De koploper versloeg Baderie Installatiebedrijf Dam met 7-2 en heeft nu nog vier punten nodig om De Bokx definitief voor te blijven. Omdat PIBLW nog altijd geen punt heeft ingeleverd, verwacht niemand nog dat dat een probleem zal worden.