Volledig scherm
© Thinkstock

RVSD is klaar met organisatie van de WereldRegio Cup

VLISSINGEN - Het bestuur van Regio Voetbal Schouwen-Duiveland (RVSD) heeft de stekker uit het toernooi om de WereldRegio Cup getrokken.

De RVSD-bestuursleden stellen dat het stopzetten van de sponsoring door de WereldRegio en desinteresse bij clubs en spelers ten grondslag liggen aan het besluit. Het officieuze voetbalkampioenschap van Schouwen-Duiveland werd in juni dit jaar voor het laatst georganiseerd op het complex van DFS. De gastheer, inmiddels gefuseerd met Renesse en al uitkomend onder de naam FC de Westhoek, schreef die editie op zijn naam.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.