Volledig scherm

Rudestats: Stavenisse is al 15 wedstrijden zonder zege tegen ZSC’62

Stavenisse leeft in weelde. Vier gespeeld, vier gewonnen en koploper in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal.

De Thoolse ploeg speelt daardoor zaterdag een regelrechte topper, want ZSC’62 komt op bezoek. En ook die ploeg heeft na vier duels een honderdprocentscore. ,,ZSC’62 is op dit moment een maatje te groot voor ons’’, zegt routinier Mario Smits zaterdag in de PZC.

Lees verder op het weblog van PZC-sportverslaggever Rudy Boogert

 1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
  column

  Column Barry van der Hooft: Vrouwen

  Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.
 2. Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaanderen: PIBLW weer dichterbij titel

  Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaan­de­ren: PIBLW weer dichterbij titel

  TERNEUZEN - Met nog vijf speeldagen op het programma kwam PIBLW-Reïntegratie KMS weer een stap dichter bij de titel in de tweede klasse van het zaalvoetbalrayon Midden Zeeuws-Vlaanderen. De koploper versloeg Baderie Installatiebedrijf Dam met 7-2 en heeft nu nog vier punten nodig om De Bokx definitief voor te blijven. Omdat PIBLW nog altijd geen punt heeft ingeleverd, verwacht niemand nog dat dat een probleem zal worden.