Volledig scherm

Philippine wint ING-Cup in Terneuzen

TERNEUZEN - V.V. Philippine won zaterdag de ING-Cup. De ploeg van trainer Dennis de Nooijer was met 4-2 te sterk voor Zaamslag.

Maarten van Hecke, Yannick Vanhijfte, Sebastiaan de Meijer en Roland van de Wege waren de doelpuntenmakers. Niek Luime en Joris Rademakers scoorden voor Zaamslag.

De organiserende vereniging Terneuzense Boys klopte, dankzij twee treffers van Jordi Maas en een van Ruud Hoogesteger, met 3-1 HVV’24. Marnix van Sonsbeek scoorde voor de Hulstenaren. De eerste wedstrijd tussen Terneuzense Boys en Philippine eindigde in een 1-1 gelijkspel. Daardoor hadden beide ploegen in de eindstand vier punten.

Ook het doelsaldo was gelijk. Omdat Philippine een doelpunt meer had gescoord dan Terneuzense Boys werd de zondagderdeklasser uitgeroepen tot winnaar. HVV’24 eindigde als derde voor de nummer vier Zaamslag.

  1. Van Sprundel en Doesburg kijken uit naar bekerduel ASWH-Hoek

    Van Sprundel en Doesburg kijken uit naar bekerduel ASWH-Hoek

    HOEK - Na een lange en zware voorbereiding begint voor de spelers van Hoek zaterdagmiddag het echte werk. In het duel met ASWH staat een plek in de eerste ronde van de KNVB beker op het spel en de winnaar weet dat het bij de loting zomaar aan Ajax, Feyenoord of PSV kan worden gekoppeld. ,,Ik heb er heel veel zin in’’, zegt Niek van Sprundel, de nieuwe aanvalsleider van Hoek. ,,Ik ben ervan overtuigd dat wij daar iets kunnen neerzetten.’’
  2. De Nooijer keert zoals verwacht terug in wedstrijdselectie FC Dordrecht

    De Nooijer keert zoals verwacht terug in wed­strijd­se­lec­tie FC Dordrecht

    DORDRECHT - Bradley de Nooijer maakt deel uit van de wedstrijdselectie van FC Dordrecht voor de uitwedstrijd van vanavond tegen Fortuna Sittard. De verdediger en zoon van trainer Gérard de Nooijer leek deze zomer te vertrekken bij FC Dordrecht, maar keerde vorige week weer terug op het veld. Twee dagen na het vertrek van technisch directeur Marco Boogers werd duidelijk dat De Nooijer (19) er tegen Fortuna Sittard gewoon bij is. Julius Bliek, die deze zomer overkwam van Kloetinge, zit ook bij de selectie.