Volledig scherm

Petersen staat na drie seizoenen voor vertrek bij Yerseke

YERSEKE - Gerrit Petersen heeft aangegeven aan het einde van het lopende seizoen te vertrekken bij zaterdag-derdeklasser Yerseke.

De voormalige hoofdcoach van Wemeldinge, Bevelanders, Hansweertse Boys en Kruiningen begon in 2014 aan zijn periode bij Yerseke, waar hij als speler al actief was geweest.

Vorig seizoen liep hij het kampioenschap in de derde klasse A maar net mis. Yerseke won de laatste negen wedstrijden op rij, maar kwam een punt tekort om Serooskerke van de titel af te houden.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.