Volledig scherm

Persoonlijke fouten doen MZC'11 de das om

ZIERIKZEE - Het thuisdebuut van MZC'11 in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal heeft geen punten opgeleverd. WNC was in Zierikzee met 0-3 te sterk.

De ploeg van trainer Alexander van Keulen begon goed en voetbalde aardig onder de druk van de Gelderlanders uit. Maar na zeventien minuten ging het mis. Tegen de verhouding in schoot Guillano Grot (onder meer ex-NEC) de 0-1 binnen.

Niet veel later was het opnieuw raak. Rick Bevelander leverde op het middenveld simpel de bal in en Vincent Verheul schoot van zo'n 35 meter knap raak. Op slag van rust werd het ook nog 0-3 door een goal van Bas Smulders.

Na de pauze lukte het MZC'11 weer aardig om te voetballen en slaagde de ploeg erin geen tegengoal meer te krijgen. Zelf scoorde het zelfs nog, maar doelpuntenmaker Freek Torensma werd teruggefloten voor een overtreding.

MZC'11-WNC 0-3 (0-3). 17. Guillano Grot 0-1, 22. Vincent Verheul 0-2, 45. Bas Smulders 0-3.

Mike de Voogd (midden) en Sven Heijboer (links) in duel met Vincent Verheul. FOTO Ernesta Verburg
Volledig scherm
Mike de Voogd (midden) en Sven Heijboer (links) in duel met Vincent Verheul. FOTO Ernesta Verburg
 1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
  column

  Column Barry van der Hooft: Vrouwen

  Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.
 2. Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaanderen: PIBLW weer dichterbij titel

  Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaan­de­ren: PIBLW weer dichterbij titel

  TERNEUZEN - Met nog vijf speeldagen op het programma kwam PIBLW-Reïntegratie KMS weer een stap dichter bij de titel in de tweede klasse van het zaalvoetbalrayon Midden Zeeuws-Vlaanderen. De koploper versloeg Baderie Installatiebedrijf Dam met 7-2 en heeft nu nog vier punten nodig om De Bokx definitief voor te blijven. Omdat PIBLW nog altijd geen punt heeft ingeleverd, verwacht niemand nog dat dat een probleem zal worden.