Volledig scherm
© Thinkstock

Oud-Feyenoorder wordt trainer van Domburg

DOMBURG - Patrick Sins wordt volgend seizoen trainer van voetbalvereniging Domburg. Hij is de opvolger van Jacques Blijlevens, die de club na drie seizoenen gaat verlaten.

De in Domburg woonachtige Sins debuteert als hoofdtrainer van een amateurclub. Voordat hij enkele jaren geleden vanuit Zuid-Holland naar Zeeland verhuisde, trainde hij drie seizoenen het tweede elftal van VOC in Rotterdam. Als speler was hij onder meer actief bij Spijkenisse, Zwart Wit '28, Feyenoord 2, OHVV.

Domburg is ‘buitengewoon in zijn nopjes’ met de aanstelling. ,,Patrick is gedreven ambitieus en communicatief vaardig.’’

 1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
  column

  Column Barry van der Hooft: Vrouwen

  Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.
 2. Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaanderen: PIBLW weer dichterbij titel

  Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaan­de­ren: PIBLW weer dichterbij titel

  TERNEUZEN - Met nog vijf speeldagen op het programma kwam PIBLW-Reïntegratie KMS weer een stap dichter bij de titel in de tweede klasse van het zaalvoetbalrayon Midden Zeeuws-Vlaanderen. De koploper versloeg Baderie Installatiebedrijf Dam met 7-2 en heeft nu nog vier punten nodig om De Bokx definitief voor te blijven. Omdat PIBLW nog altijd geen punt heeft ingeleverd, verwacht niemand nog dat dat een probleem zal worden.