Volledig scherm
Alexander van Keulen. © MZC'11

MZC'11 debuteert met nederlaag in de eerste klasse

DORDRECHT - De kersverse eersteklasser MZC'11 ging vanmiddag onderuit bij Oranje Wit. In Dordrecht verloor de ploeg uit Zierikzee met ruime cijfers: 3-0.

Bij rust keken de mannen van trainer Alexander van Keulen al tegen een 2-0-achtersrand aan. Eelco de Lange en Brandon Könemann waren trefzeker voor de thuisploeg.

Zo'n 25 minuten voor tijd werd het duel beslist. Met zijn tweede goal van de middag stuurde Könemann MZC'11, afgelopen seizoen kampioen in de tweede klasse E, zonder punten huiswaarts.

Door de promotie van afgelopen seizoen komt de Schouwse ploeg dit seizoen voor het eerst sinds de fusie tussen Mevo en Zierikzee, die in 2011 plaatsvond, uit in de eerste klasse

  1. 'In één seconde' veranderde alles voor FC Twente-spits De Jager

    'In één seconde' veranderde alles voor Zeeuwse FC Twente-spits De Jager

    ENSCHEDE - Het prikbord in het appartement van Ruben de Jager hangt vol met kaartjes en foto’s. Eén kaart springt meteen in het oog, van zijn jongste zusje. Liza schrijft dat ze van hem houdt, dat ze supertrots op hem is en haar grote broer mist. Die grote broer woont al vijf jaar in Enschede, aan de andere kant van Nederland, en heeft het soms zwaar. Zeker door de knieblessure die de aanvaller van FC Twente heeft opgelopen. Maar Ruben de Jager weet wat hij wil, werkt hard en houdt zijn droom levend. ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het ga maken.’’