Volledig scherm

Hoek sluit moeizaam seizoen af met een zege

RIJSWIJK - Met een 2-0-overwinning op het veld van Haaglandia zette Hoek zaterdagmiddag een punt achter een seizoen om snel te vergeten.

Na de degradatie uit de topklasse hoopte de ploeg mee te kunnen doen om de prijzen, maar daar was na een zwakke seizoensstart geen sprake van. Vorige week speelde de ploeg van Jannes Tant zich tegen Deltasport pas veilig, op de laatste speeldag volgde nog een overwinning in Rijswijk. De goals kwamen op naam van topscorer Guillaume Clinckemaillie en Reguillo Vandepitte, die een mooi uitgespeelde aanval met rechts afrondde: 0-2.

Lees dinsdag meer over Hoek in de PZC, de digitale krant of op Blendle

  1. Van Sprundel en Doesburg kijken uit naar bekerduel ASWH-Hoek

    Van Sprundel en Doesburg kijken uit naar bekerduel ASWH-Hoek

    HOEK - Na een lange en zware voorbereiding begint voor de spelers van Hoek zaterdagmiddag het echte werk. In het duel met ASWH staat een plek in de eerste ronde van de KNVB beker op het spel en de winnaar weet dat het bij de loting zomaar aan Ajax, Feyenoord of PSV kan worden gekoppeld. ,,Ik heb er heel veel zin in’’, zegt Niek van Sprundel, de nieuwe aanvalsleider van Hoek. ,,Ik ben ervan overtuigd dat wij daar iets kunnen neerzetten.’’
  2. De Nooijer keert zoals verwacht terug in wedstrijdselectie FC Dordrecht

    De Nooijer keert zoals verwacht terug in wed­strijd­se­lec­tie FC Dordrecht

    DORDRECHT - Bradley de Nooijer maakt deel uit van de wedstrijdselectie van FC Dordrecht voor de uitwedstrijd van vanavond tegen Fortuna Sittard. De verdediger en zoon van trainer Gérard de Nooijer leek deze zomer te vertrekken bij FC Dordrecht, maar keerde vorige week weer terug op het veld. Twee dagen na het vertrek van technisch directeur Marco Boogers werd duidelijk dat De Nooijer (19) er tegen Fortuna Sittard gewoon bij is. Julius Bliek, die deze zomer overkwam van Kloetinge, zit ook bij de selectie.