Volledig scherm

Hoek sluit moeizaam seizoen af met een zege

RIJSWIJK - Met een 2-0-overwinning op het veld van Haaglandia zette Hoek zaterdagmiddag een punt achter een seizoen om snel te vergeten.

Na de degradatie uit de topklasse hoopte de ploeg mee te kunnen doen om de prijzen, maar daar was na een zwakke seizoensstart geen sprake van. Vorige week speelde de ploeg van Jannes Tant zich tegen Deltasport pas veilig, op de laatste speeldag volgde nog een overwinning in Rijswijk. De goals kwamen op naam van topscorer Guillaume Clinckemaillie en Reguillo Vandepitte, die een mooi uitgespeelde aanval met rechts afrondde: 0-2.

Lees dinsdag meer over Hoek in de PZC, de digitale krant of op Blendle

  1. Miraculeuze zege brengt Vlissingen in finale
    VIDEO

    Miraculeuze zege brengt Vlissingen in finale

    DEN BOSCH – VC Vlissingen maakt nog steeds kan om volgend seizoen in de derde divisie te spelen. De Walcherse ploeg won zondagmiddag in stadion De Vliert na verlenging met 1-3 van Jong FC Den Bosch en daardoor moesten strafschoppen, na de 3-1-nederlaag van donderdag, de beslissing brengen. Daarin miste Jong FC Den Bosch twee strafschoppen, waarna Hoessein Bouzambou de vierde benutte. In de finale van de nacompetitie speelt Vlissingen nu uit en thuis tegen Quick.