Guillaume Clinckemaillie
Volledig scherm
Guillaume Clinckemaillie © Barry van der Hooft

Hoek rekent pas na rust af met Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Hoofdklasser Hoek bereikte zaterdag ten koste van het drie klassen lager spelende Arnemuiden de derde ronde van de districtsbeker.

Halverwege stond het nog 0-0, waarna Hoek in de tweede helft het verschil maakte. Thomas van Renterghem opende na ruim een uur spelen van dichtbij de score op aangeven van Guillaume Clinckemaillie. De Belgische aanvaller was daarna zelf nog drie keer trefzeker, waardoor het bekerduel in 0-4 eindigde.

Lees maandag meer over Arnemuiden-Hoek in de PZC, de digitale krant of op Blendle

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.