Volledig scherm

Hoek komt er niet uit met middenvelder Esmat Shanwary

HOEK – De komst van Esmat Shanwary naar Hoek is van de baan. De 22-jarige middenvelder uit Groesbeek trainde twee weken geleden een paar keer mee met de zaterdag-hoofdklasser en trainer Jannes Tant gaf aan hem graag aan de selectie te willen toevoegen. Afgelopen week werd echter duidelijk dat de technische commissie van Hoek en Shanwary niet tot overeenstemming konden komen.

De uit Afghanistan afkomstige middenvelder woonde vanaf zijn zevende vier jaar in Sluiskil en verhuisde daarna naar het oosten van het land. Shanwary speelde voor NEC, FC Utrecht en Achilles’29. Vorig seizoen droeg hij het shirt van GVVV. Voor dit seizoen was Shanwary nog op zoek naar een nieuwe club. Hij wilde terugkeren naar Zeeuws-Vlaanderen maar kwam er niet uit met Hoek. De technische commissie van de club kon en wilde niet aan zijn eisen voldoen.

  1. 'In één seconde' veranderde alles voor FC Twente-spits De Jager

    'In één seconde' veranderde alles voor Zeeuwse FC Twente-spits De Jager

    ENSCHEDE - Het prikbord in het appartement van Ruben de Jager hangt vol met kaartjes en foto’s. Eén kaart springt meteen in het oog, van zijn jongste zusje. Liza schrijft dat ze van hem houdt, dat ze supertrots op hem is en haar grote broer mist. Die grote broer woont al vijf jaar in Enschede, aan de andere kant van Nederland, en heeft het soms zwaar. Zeker door de knieblessure die de aanvaller van FC Twente heeft opgelopen. Maar Ruben de Jager weet wat hij wil, werkt hard en houdt zijn droom levend. ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het ga maken.’’