Nick de Groote.
Volledig scherm
Nick de Groote.

Hoek geeft tegen GVVV na rust voorsprong uit handen

VLISSINGEN - Op het kunstgras in Vlissingen liep Hoek zaterdagmiddag tegen de eerste nederlaag van deze voorbereiding aan. De oefenwedstrijd tegen Tweede Divisionist GVVV eindigde na een 1-0-voorsprong bij rust in een 1-2-nederlaag.

In een bij vlagen pittige eerste helft kwam Hoek na 27 minuten op voorsprong. De Braziliaan Leonardo Faioli zette de aanval op en bediende Guillaume Clinckemaillie. De Belg raakte de paal, waarna het voor Nick de Groote een koud kunstje was om de 1-0 binnen te tikken. In de tweede helft kon Hoek na enkele wissels geen vuist meer maken. GVVV speelde ook beter dan voor rust en kwam een kwartier voor tijd op gelijke hoogte door een treffer van Frank Tervoert. De spits kreeg acht minuten later ook alle ruimte om de 1-2 binnen te koppen.

Lees maandag meer over Hoek-GVVV in de PZC.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.