Volledig scherm
© Thinkstock

Groede herstelt zich maar moeizaam

TERNEUZEN - Na het puntenverlies van de laatste weken kwam Groede in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal weer eens tot de volle winst. Overtuigend was echter anders: op eigen veld versloeg de nummer twee Terhole nipt met 2-1.

SDO’63 kon koploper Lepelstraatse Boys geen hak zetten en verloor met 1-0. In de subtop deden Sluis en Vogelwaarde goede zaken, Sluis versloeg Graauw met 1-4 en Vogelwaarde was FC Moerstraten met 0-4 de baas.

Groede-Terhole 2-1 (2-0). Ilyaz Yavuz 1-0, Nick van Belois 2-0, Sebastian de Rijcke 2-1.

Lepelstraatse Boys-SDO’63 1-0 (1-0). Dennis Stolz 1-0.

Graauw-Sluis 1-4 (1-0). Edward Kips 1-0, Kevin Ocké 1-1, Stijn Olde Klieverik 1-2, Jens Pyfferoen 1-3, Stijn Olde Klieverik 1-4.

Vivoo-Hulsterloo 1-0 (0-0). Dimitri Ceuppens 1-0.

FC Moerstraten-Vogelwaarde 0-4 (0-3). Dion murre 0-1 en 0-2, Jeffrey Geers 0-3, Kevin van de Brande 0-4.

  1. 'In één seconde' veranderde alles voor FC Twente-spits De Jager

    'In één seconde' veranderde alles voor Zeeuwse FC Twente-spits De Jager

    ENSCHEDE - Het prikbord in het appartement van Ruben de Jager hangt vol met kaartjes en foto’s. Eén kaart springt meteen in het oog, van zijn jongste zusje. Liza schrijft dat ze van hem houdt, dat ze supertrots op hem is en haar grote broer mist. Die grote broer woont al vijf jaar in Enschede, aan de andere kant van Nederland, en heeft het soms zwaar. Zeker door de knieblessure die de aanvaller van FC Twente heeft opgelopen. Maar Ruben de Jager weet wat hij wil, werkt hard en houdt zijn droom levend. ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het ga maken.’’