Volledig scherm
© Thinkstock

Goes wint ruim, Zeelandia Middelburg kan degradatie nog ontlopen

VLISSINGEN - In zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen liet Goes zich in de Eerste klasse C nog eens van zijn beste kant zien. De ploeg van trainer John Karelse dwong tegen Moerse Boys heel wat kansen af en zegevierde uiteindelijk meer dan verdiend met 3-0. Zeelandia Middelburg leed op eigen veld een 3-1-nederlaag tegen koploper Nuenen, maar kan volgende week directe degradatie nog ontlopen als de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Schijndel gewonnen wordt.

Goes-Moerse Boys 3-0 (0-0). 55. Teun Rentmeester 1-0, 71 Mart de Kroo 2-0, 86. Teun Rentmeester 3-0. Scheidsrechter: N.A. Ooms (Eindhoven). Gele kaarten: Bart Deprez (Goes). Aantal toeschouwers: 150.

Zeelandia Middelburg-Nuenen 1-3 (0-2). 30. Noel Jansen 0-1, 33. Coen Jansen 0-2, 56. Ron Jansen 0-3, 70. Niels Luteijn 1-3. Scheidsrechter: K.C.A. Mandemakers (Waalwijk). Gele kaarten: geen. Aantal toeschouwers: 150.

  1. 'In één seconde' veranderde alles voor FC Twente-spits De Jager

    'In één seconde' veranderde alles voor Zeeuwse FC Twente-spits De Jager

    ENSCHEDE - Het prikbord in het appartement van Ruben de Jager hangt vol met kaartjes en foto’s. Eén kaart springt meteen in het oog, van zijn jongste zusje. Liza schrijft dat ze van hem houdt, dat ze supertrots op hem is en haar grote broer mist. Die grote broer woont al vijf jaar in Enschede, aan de andere kant van Nederland, en heeft het soms zwaar. Zeker door de knieblessure die de aanvaller van FC Twente heeft opgelopen. Maar Ruben de Jager weet wat hij wil, werkt hard en houdt zijn droom levend. ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het ga maken.’’