Volledig scherm

Geen wedstrijden Terneuzense Boys na overlijden Fred Ellenbroek

TERNEUZEN - Alle wedstrijden van teams van voetbalvereniging Terneuzense Boys die voor aanstaande zaterdag op het programma stonden zijn uitgesteld. De club heeft van de KNVB toestemming gekregen om alle thuis- en uitwedstrijden op een andere datum te spelen, vanwege het overlijden van Fred Ellenbroek.

De Terneuzenaar was jarenlang een gewaardeerd lid en vrijwilliger van de zaterdag-tweedeklasser. Ellenbroek overleed na een kort ziekbed. Het eerste elftal van Terneuzense Boys zou zaterdag een thuiswedstrijd tegen SSV'65 spelen. Dit duel is, net als de wedstrijden van alle andere teams, uitgesteld.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.