Volledig scherm
Yves Nyemb, hier op archiefbeeld, kroonde zich in het oefenduel met zaterdag-hoofdklasser Stedoco tot matchwinner. © FOTO LEX DE MEESTER

Flipperkastgoal van Nyemb is genoeg voor eerste zege Karelse

VIDEOHOORNAAR - Trainer John Karelse heeft met zondag-hoofdklasser Vlissingen in de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het komende seizoen direct zijn eerste zege geboekt. Een flipperkastgoal van spits Yves Nyemb was genoeg voor de overwinning tegen zaterdag-hoofdklasser Stedoco: 0-1

De enige goal van de wedstrijd viel in de 42ste minuut, na een verre inworp vanaf de linkerkant. Bas Rikkers maakte een samenvatting van de wedstrijd (zie hieronder, goal vanaf 3.42), Angelique Schalkwijk - moeder van Vlissingen-spits Steve - legde de goal vast vanachter het doel (zie video bij tweet).

  1. De Nooijer keert zoals verwacht terug in wedstrijdselectie FC Dordrecht

    De Nooijer keert zoals verwacht terug in wed­strijd­se­lec­tie FC Dordrecht

    DORDRECHT - Bradley de Nooijer maakt deel uit van de wedstrijdselectie van FC Dordrecht voor de uitwedstrijd van vanavond tegen Fortuna Sittard. De verdediger en zoon van trainer Gérard de Nooijer leek deze zomer te vertrekken bij FC Dordrecht, maar keerde vorige week weer terug op het veld. Twee dagen na het vertrek van technisch directeur Marco Boogers werd duidelijk dat De Nooijer (19) er tegen Fortuna Sittard gewoon bij is. Julius Bliek, die deze zomer overkwam van Kloetinge, zit ook bij de selectie.
  2. Saïd Bouzambou keert terug op het oude nest

    Saïd Bouzambou keert terug op het oude nest

    VLISSINGEN - De planning was dat hij dit seizoen gewoon weer voor FT Antwerpen zou spelen, tot Saïd Bouzambou half juni ineens te horen kreeg dat hij moest vertrekken bij de Belgische topclub. De Vlissinger ging vervolgens voor een kort avontuur naar Indonesië, om uit te komen voor Vamos Mataram. Eenmaal terug in Nederland legde hij de aanbiedingen van verschillende clubs naast elkaar en maakte hij een verrassende keuze: Bouzambou keert terug bij Groene Ster Vlissingen.