Kees Westerweele
Volledig scherm
Kees Westerweele

FC Axel-trainer Westerweele kondigt afscheid als hoofdcoach aan

AXEL - Kees Westerweele is aan zijn laatste maanden als trainer van zaterdag-tweedeklasser FC Axel bezig. De oefenmeester, die vorig seizoen tijdens het Zeeuws Voetbal Gala tot Trainer van het Jaar werd gekozen, is nu aan zijn derde seizoen bezig bij de Zeeuws-Vlaamse fusieclub.

Westerweele gaat niet op zoek naar een nieuwe club.

"Ik stop na dit seizoen als hoofdtrainer, omdat ik het niet meer goed kan combineren met mijn werk", aldus Westerweele. "Ik moet de laatste tijd te vaak afzeggen en dat bevalt me niet. Misschien kies ik wel voor een rol als assistent bij een leuke club."

Met FC Axel bezet Westerweele momenteel de tweede plaats in de tweede klasse E, met een achterstand van zes punten op koploper Bruse Boys.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.