Archief: Hoek - Jodan Boys
Volledig scherm
Archief: Hoek - Jodan Boys © Barry van der Hooft

Fans van Hoek-tegenstander Jodan Boys lopen nu al warm voor duel met Vitesse

GOUDA - Jodan Boys komt op zaterdag 10 december op bezoek bij Hoek, maar de supporters van de club kijken nu al uit naar de KNVB-bekerwedstrijd tegen Vitesse van vier dagen later.

De zaterdag-hoofdklasser uit Gouda was de 1500 beschikbare kaarten voor het treffen met de Arnhemse eredivisionist in GelreDome gisteren binnen slechts vijf uur kwijt.

De stuntclub, die in de vorige ronde Go Ahead Eagles versloeg, hoopt via gastheer Vitesse nog aan extra kaarten te kunnen komen, om zo alsnog aan de enorme vraag te kunnen voldoen. Van elke verkochte kaart gaat er overigens vijftig cent naar de stichting Kans tegen Kanker.

  1. Miraculeuze zege brengt Vlissingen in finale
    VIDEO

    Miraculeuze zege brengt Vlissingen in finale

    DEN BOSCH – VC Vlissingen maakt nog steeds kan om volgend seizoen in de derde divisie te spelen. De Walcherse ploeg won zondagmiddag in stadion De Vliert na verlenging met 1-3 van Jong FC Den Bosch en daardoor moesten strafschoppen, na de 3-1-nederlaag van donderdag, de beslissing brengen. Daarin miste Jong FC Den Bosch twee strafschoppen, waarna Hoessein Bouzambou de vierde benutte. In de finale van de nacompetitie speelt Vlissingen nu uit en thuis tegen Quick.