Volledig scherm
© Thinkstock

Exit Goes, MZC’11 en Kapelle

VLISSINGEN - Het zat de Zeeuwse clubs tegen de Zuid-Hollandse tegenstanders Sliedrecht, Oranje Wit en Pelikaan bepaald niet mee in de derde ronde van het bekertoernooi. Goes miste zaterdagmiddag de mooiste kansen en raakte drie keer paal en lat, MZC’11 speelde vooral na rust sterk en gedreven en verzuimde de 1-1 te maken en Kapelle vocht zich na een 3-0 achterstand terug in de wedstrijd, maar miste het geluk om de aansluitingstreffer te maken.

Sliedrecht-GOES 1-0 (1-0). Nizar Mekkaoui 1-0.
MZC’11-Oranje Wit 0-2 (0-1). Sanzio Dieterich 0-1, Brandon Könemann 0-2.
Pelikaan-Kapelle 4-1 (3-0). Jordy van Buren 1-0, Jordy van Buren 2-0, Jermaine Berbout 3-0, Souliman Abali 3-1, Daniël Munoz 4-1.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.