Volledig scherm

Angelo Verbraeken interim-trainer bij HVV'24

HULST - Angelo Verbraeken is de tijdelijke opvolger van Ralph Zegers als trainer van HVV'24. Verbraeken is trainer van het tweede en schuift voorlopig tijdelijk door naar het eerste elftal.

Hij leidt vrijdagavond de training en zit zondag op de bank bij het uitduel met Virtus in de derde klasse van het zondagvoetbal. De club gaat op zoek naar een vervanger voor de rest van het seizoen. ,,We hebben al kandidaten op het oog'', aldus voorzitter Jos de Kooning.

Donderdagavond werden Ralph Zegers en zijn assistent Peter Maas de wacht aangezegd bij de club uit Hulst. De druppel was volgens De Kooning het dragen van kleding tijdens een fotosessie met een niet aan HVV'24 gelieerde sponsor.

 1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
  column

  Column Barry van der Hooft: Vrouwen

  Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.
 2. Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaanderen: PIBLW weer dichterbij titel

  Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaan­de­ren: PIBLW weer dichterbij titel

  TERNEUZEN - Met nog vijf speeldagen op het programma kwam PIBLW-Reïntegratie KMS weer een stap dichter bij de titel in de tweede klasse van het zaalvoetbalrayon Midden Zeeuws-Vlaanderen. De koploper versloeg Baderie Installatiebedrijf Dam met 7-2 en heeft nu nog vier punten nodig om De Bokx definitief voor te blijven. Omdat PIBLW nog altijd geen punt heeft ingeleverd, verwacht niemand nog dat dat een probleem zal worden.