Duiveland-aanvaller Robbert de Bruine (rechts) zorgde voor de aansluitingstreffer tegen Tholense Boys.
Volledig scherm
Duiveland-aanvaller Robbert de Bruine (rechts) zorgde voor de aansluitingstreffer tegen Tholense Boys. © Marieke Mandemaker

3e klasse B: Tholense Boys wordt lijstaanvoerder

VLISSINGEN - Tholense Boys wordt lijstaanvoerder na een 2-3 overwinning in de topper bij Duiveland. Noad’67 en WHS behaalden nuttige zeges. SKNWK was vrij.

Duiveland-Tholense Boys 2-3 (1-2) Niels Hopmans 0-1, Ronald Zwager 1-1, Niels Hopmans 1-2, Matthijs van Stee 1-3, Robbert de Bruine 2-3

Noad’67-VVC 3-2 (2-1) Frank den Engelsman 1-0, Joeri Malinka 1-1, Frank den Engelsman 2-1, Marwan Achahbar (pen.) 2-2, Rob den Engelsman 3-2.

WHS-Rillandia 4-2 (3-2) Arvin de Witte 1-0, Arvin de Witte 2-0, Sander van ’t Hof 3-0, Stephan de Leeuw 3-1, Mike Breevoord 3-2, Arvin de Witte 4-2.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.