Volledig scherm
© Thinkstock

3e klasse A: Winst voor Philippine, nederlagen voor Terneuzen en HVV’24

TERNEUZEN - Terneuzen kon in de derde klasse A van het zondagvoetbal de 5-3-uitoverwinning op Philippine van vorige week geen passend vervolg geven. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Michel Leonhart met 1-2 onderuit tegen FC Bergen.

Philippine herstelde zich daarentegen van de nederlaag van vorige week door BSC met 4-2 naar Roosendaal terug te sturen. HVV’24 leed uit tegen Steenbergen alweer zijn vierde nederlaag in de laatste vijf wedstrijden: 3-2.

Terneuzen-FC Bergen 1-2 (1-1). Geert Verstraten 0-1, Can Kiran 1-1, Nick Machielsen 1-2.

Philippine-BSC 4-2 (1-1). Davy Matthijsse 0-1, Marik Waterman 1-1, Sebastiaan de Meijer 2-1, Colin van den Hout 3-1, Maarten van Hecke 4-1, Mujib Yaqoubi 4-2.

Steenbergen-HVV’24 3-2 (2-0). Roy van Gils 1-0, Stijn Baarendse 2-0, Dennis Buijs (strafschop) 2-1, Rick Everaard 2-2, Jeroen Augustijn 3-2.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.