Volledig scherm
© Thinkstock

3e klasse A: Nederlagen voor Phillipine en HVV’4, winst voor Terneuzen

TERNEUZEN - Na drie speeldagen vond Philippine in de derde klasse A van het zondagvoetbal dan toch zijn Waterloo. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Dennis de Nooijer met 2-3 verrassend onderuit tegen Grenswachters.

HVV’24 moest uit tegen FC Bergen zijn tweede opeenvolgende nederlaag met ruim verschil incasseren. Werd het vorige week op eigen veld 0-4 tegen SC Gastel, ditmaal werd het 7-2.

Terneuzen won op eigen veld met 3-1 van Hoeven.

Philippine-Grenswachters 2-3 (1-2). Hein Lohman 0-1 en 0-2, Jim van Vlierberghe 1-2, Gijs van Landen 1-3, Yannick Vanhijfte 2-3.

FC Bergen-HVV’24 7-2 (3-1). Ricky Bergmans 1-0, Jasper Sponselee1-1, Ricky Bergmans 2-1 en 3-1, Jeffrey Francke 4-1, Jasper Sponselee 4-2, Roy Niemandsverdriet 5-2, Nick Machielsen 6-2 en Sam Eikman 7-2.

Terneuzen-Hoeven 3-1 (2-0). Marc Verwei 1-0, Ben Ongenae (strafschop) 2-0, Can Kiran 3-1

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.