Volledig scherm
Scheepvaart voor de kust van Vlissingen. © Eldridge Pentury

Voortaan beter bereikbaar op het Zeeuwse strand

DOMBURG - Telefoonaanbieder Vodafone heeft de mobiele bereikbaarheid op de stranden van Walcheren en Noord-Beveland aanzienlijk verbeterd.

Op 29 locaties langs de kust zijn in totaal honderd kleinere masten ('small cells') geïnstalleerd. Vodafone- klanten hebben daardoor nu ook op stranden 3G- en 4G-dekking, zodat hun telefoons niet overschakelen op Belgische netwerken.

Het project wordt woensdag 27 juli officieel afgerond. De service geldt vooralsnog alleen voor klanten van Vodafone. Voor klanten van andere aanbieders is wel de dekking van alarmnummer 112 verbeterd.

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''