Volledig scherm
Meerdere mensen liepen een nat pak op door de vloedgolf. © Strandwacht Vlissingen

Vloedgolf zeeschepen verwondt meisje (10) in Vlissingen

VLISSINGEN - De Strandwacht Vlissingen heeft zondagmiddag een meisje uit zee gered dat in problemen kwam door een grote vloedgolf van twee zeeschepen. Ze raakte verwond aan haar onderarm en kreeg water binnen.

Strandwachten haalden het meisje, afkomstig uit Deurne, uit het kolkende water en verleenden eerste hulp. Ze is doorverwezen naar de huisarts voor verdere behandeling.

De twee zeeschepen passeerden elkaar voor het Badstrand, waardoor een vloedgolf op het strand ontstond. Meerdere mensen liepen daardoor een nat pak op, meldt de strandwacht.

Volledig scherm
De vloedgolf bij het badstrand in Vlissingen. © Strandwacht V lissingen
  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''