Volledig scherm
Kevin Weijers

Vlissingse artiest Kevin Weijers is al zijn muziek kwijt

VLISSINGEN - Al zijn liedjes zijn weg, al zijn muziek. De Vlissingse zanger Kevin Weijers (28) is de wanhoop nabij want hij weet niet hoe hij weer al die muziek bij elkaar kan krijgen. Vrijdagavond, nu een concert bij vrienden in de Vlissingen wijk Bossenburgh is zijn laptop gestolen met daarop al zijn muziek. Na het bewuste concert ging hij even naar de buren om wat blij te kletsen.

Toen hij enige tijd later terugkeerde was zijn laptop verdwenen. "Al mijn andere spullen lagen er nog", zegt hij als hij terugdenkt aan die rampzalige avond. Ook de voeding van zijn laptop. Dat vindt hij nog het vreemdst. "Waarom neemt iemand wel mijn oude Acer-laptop mee en laat hij of zij de voeding liggen en al die andere spullen. Daar heb ik geen verklaring voor."

Hij vertelt dat hij geen back-up heeft gemaakt van zijn bestanden zodat hij vreest dat hij het voorlopig zonder al zijn vertrouwde muziek moet doen. "Daar zitten ook originele en hele zeldzame banden bij. Die zijn onvervangbaar. Die kan ik echt niet zo een-twee-drie opnieuw opsporen."

De diefstal van zijn laptop is een nieuwe tegenslag voor de Vlissingse artiest. Eerder dit jaar maakte de jury van Idols hem belachelijk omdat hij niet goed presteerde tijdens een tv-optreden.

  1. Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva de Bruin maakte de afgelopen dagen veel los met haar open brief aan Kees van der Staaij. Ze schreef deze brief naar aanleiding van het opiniestuk dat Van der Staaij over euthansie had geschreven in de The Wall Street Journal. De 24-jarige Nijmeegse voelt zich gesteund door de vele positieve reacties van voor- én tegenstanders van euthanasie. ,,Ik heb niets van hem (Van der Staaij red.) gehoord, dus ik weet niet of hij de brief heeft gelezen.’’