Volledig scherm
Kop van de Noordstraat, Terneuzen. © Harmen van der Werf

Vandalen snijden kleurrijke doeken op Kop Noordstraat Terneuzen kapot

TERNEUZEN - Vandalen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag de kleurrijke doeken aan de bouwhekken op de braakliggende Kop van de Noordstraat in Terneuzen kapot gesneden. 

De gemeente kwam vandaag, na signalen van omwonenden, direct in actie en haalde de doeken weg. Ze worden door de leverancier gerepareerd of vernieuwd.

De doeken werden in mei opgehangen na de sloop van de oude, bouwvallige panden aan de noordkant van de Kop. De gemeente heeft de zaak gemeld aan de politie.

Volledig scherm
Kop van de Noordstraat, Terneuzen. © Harmen van der Werf
  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''