Tweede verdachte aangehouden voor de winkeloverval in Philippine

PHILIPPINE- Een tweede verdachte van de gewapende overval van de SPAR-winkel aan de Waterspoortstraat in Philippine is zondagmiddag rond 14.00 aangehouden.

Volledig scherm
Politieauto bij de overvallen Spar supermarkt in Philippine

De politie kwam deze 27-jarige man uit de gemeente Sluis tijdens het rechercheonderzoek op het spoor. De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten.

De eerste verdachte, de 28-jarige man uit Sas van Gent, die vrijdagavond in zijn woonplaats was aangehouden, heeft zaterdagmorgen te horen gekregen dat hij langer zal blijven zitten.

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''