Volledig scherm
© Menno Boon

Politie zoekt vermist meisje in omgeving Goes

GOES - De politie is op zoek naar de 17-jarige Carolien uit Barendrecht. Ze wordt sinds maandag vermist en verblijft mogelijk in de omgeving van Goes.

Politie en familie maken zich ernstige zorgen. De tiener liep in verwarde toestand weg en is vermoedelijk met de trein naar Goes gereisd. Daar zou ze zijn uitgestapt.

Het meisje is 1.60 meter lang, heeft kort, steil blond haar en een bril. Ze is voor het laatst gezien in een grijs vest met capuchon. Wie weet waar Carolien is wordt verzocht de politie te bellen.

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''