Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Politie zoekt meer getuigen van schietincident Middelburg

MIDDELBURG - De politie zoekt meer informatie over het schietincident dat op zondagavond 17 juli plaatsvond op de Herculesweg in Middelburg. Een 41-jarige man uit Middelburger is verdachte in de zaak.

Het schietincident vond omstreeks 20.00 uur plaats. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat er twee personenauto’s bij betrokken waren. Volgens getuigen werd een witte personenauto klemgereden door de bestuurder van een donkere personenauto. Vervolgens werd vanuit de witte personenauto op de donkere wagen geschoten. Op de plaats waar dit gebeurde werden diverse hulzen aangetroffen.

Afgelopen weekend werd een 41-jarige Middelburger aangehouden en verhoord. Hoewel hij weer is vrijgelaten blijft de man verdachte in de zaak. Het onderzoek van de politie richt zich nu op de overige personen die in de witte personenauto hebben gezeten.

De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gepraat om contact op te nemen. Wie meer weet, wordt verzocht te bellen naar 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via 0800-7000.

  1. Omstanders maken foto's slachtoffer zelfdoding: Te triest voor woorden

    Omstanders maken foto's slachtoffer zelfdoding: Te triest voor woorden

    Voor persfotograaf Charles Mallo is het helder: slachtoffers van verkeersongevallen zet hij niet op de foto en al helemaal niet van mensen die zichzelf van het leven hebben beroofd. Toen jongeren dat zondagavond in Oss wel deden en stoer hun 'buit' lieten zien aan een groepje leeftijdsgenoten, besloot hij zijn ergernis te delen via Twitter: 'Te triest voor woorden'. Volgens de politie in Oss komen dit soort praktijken steeds vaker voor.