Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Politie zoekt getuigen van schietincident in Axel

TERNEUZEN - De politie zoekt in verband met het schietincident dat in augustus in Axel plaatsvond naar twee personen die mogelijk meer informatie zouden kunnen verschaffen. 

Gezocht wordt naar een man en vrouw die op de bewuste avond in een zwarte Opel reden en een lift gaven aan twee of drie mannen in de leeftijd van rond de 20 jaar. De autorit ging vanaf de Hulsterseweg tussen Axel en Terneuzen naar Hulst.  

Het schietincident vond plaats op de Markt in Axel in de nacht van 27 op 28 augustus, tussen 01.20 en 2.00 uur. Een 28-jarige inwoner van Terneuzen raakte daarbij gewond en kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Opvallend is dat hij al eerder slachtoffer was van een schietpartij. De drie verdachten, opgepakt voor de Axelse schietpartij, behoren allen tot een van de twee Terneuzense kampen die volgens het Openbaar Ministerie al geruime tijd een onderlinge vete uitvechten. Ze komen ook alledrie voor in het OM-dossier over de schietpartij op 16 december 2014 in de Iepenlaan waarbij de Terneuzenaar Juney Constansia zwaar gewond raakte. De twee mannen die daarvoor eind 2014 en begin 2015 zijn opgepakt, zijn vorige week vrijgesproken.

Wie meer weet, wordt verzocht contact op te nemen met de politie (0900-8844). Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''