Zes van de gevonden elektrische fietsen.
Volledig scherm
Zes van de gevonden elektrische fietsen. © Politie

Politie zoekt eigenaren van 9 elektrische fietsen

REIMERSWAAL - Tijdens het onderzoek naar een georganiseerde groep fietsendieven heeft de politie nog meer fietsen teruggevonden. De politie zoekt de eigenaren van negen elektrische tweewielers, stuk voor stuk damesmodellen.

Vorige week hield de politie twee mannen en een vrouw aan in Wemeldinge, Roosendaal, Rijsbergen en Antwerpen nadat er tientallen, vermoedelijk van diefstal afkomstige, fietsen waren gevonden

De politie wil nu graag in contact komen met de eigenaren van de elektrische fietsen. Eén van de verdachten verklaarde dat deze uit Amsterdam afkomstig zijn. De politie acht de kans groot dat ze ergens in Nederland zijn gestolen, maar heeft van deze gevonden fietsen nog geen aangiften kunnen vinden. 

Op de website van de politie zijn foto's van de fietsen te zien.

  1. De belangrijkse nominaties voor een felbegeerde Oscar
    ACADEMY AWARDS

    De belangrijkse nominaties voor een felbegeerde Oscar

    In het Dolby Theater in Hollywood worden vannacht voor de 89ste keer de Oscars (Academy Awards) uitgereikt. De prestigieuze filmprijzen worden toegekend in een groot aantal categorieën waarvan de belangrijkste zijn: Beste Film, Beste Acteur, Beste Actrice en de beste mannelijke en vrouwelijke bijrollen. Het met grote sterren overspoelde glitter- en glamourspektakel is vannacht vanaf 02.30 uur in Nederland te volgen via de zender Net5. Dit zijn de voornaamste nominaties.