Felicitaties. Foto: Sander Lindenburg/Wegener
Volledig scherm
Felicitaties. Foto: Sander Lindenburg/Wegener

Oud-HZ-studente beste van haar jaar aan Universiteit van Antwerpen

VLISSINGEN - Naomi Castenmiller-Meesters, oud-studente aan de HZ, heeft de Leo Bossaert-prijs gewonnen.

Oud-HZ-studente Naomi Castenmiller-Meesters is beste student van haar jaar op de master-opleiding Verpleegkunde Vroedkunde aan de Universiteit van Antwerpen. Zij ontving daarvoor de Leo Bossaert-prijs. HZ en Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen zijn partner in die studie.

Naomi studeerde in 2013 af van de combinatieopleiding Verpleegkunde Verloskunde, die HZ en Artestis Plantijn Hogeschool Antwerpen samen hebben opgezet. Zij behaalde daarbij het bachelordiploma Verpleegkunde én Verloskunde. In 2014 begon Naomi met de masteropleiding Verpleegkunde Vroedkunde aan de Universiteit Antwerpen. Ze is nu begonnen aan een promotieonderzoek in Rotterdam.

  1. LIVE: Tranen en verzet bij uitreiking van Oscars

    LIVE: Tranen en verzet bij uitreiking van Oscars

    In Hollywood worden vannacht tijdens een spectaculaire glitter- en glamourshow voor de 89ste keer de Oscars (Academy Awards) uitgereikt. Maar wie winnen de prestigieuze filmprijzen en welke sterren hebben het nakijken? En klinkt applaus of vloeien tranen tijdens al dan niet memorabele dankspeeches en andere opvallende momenten? We houden je met onder meer een live-twitterfeed (zie onderaan) van filmredacteur Ab Zagt op de hoogte van alle nieuwsfeiten.  Dit artikel wordt gedurende de nacht vernieuwd.