Volledig scherm
Het gebouw van ZLM in Goes.

Noodweer bezorgt ZLM grootste schadeafwikkeling ooit

GOES - Het noodweer in de nacht van 23 op 24 juni in Noord-Brabant heeft verkeringsmaatschappij ZLM voor de grootste schadeafwikkeling ooit geplaatst.

De Zeeuwse verzekeraar heeft ook in Brabant klanten. Tot nu toe zijn zo'n 4300 schades, samen goed voor vijftien tot twintig miljoen euro, binnengekomen.

Marinus Schroevers, directeur van ZLM Verzekeringen: "Er zijn veel schrijnende schademeldingen binnengekomen de afgelopen weken. Auto's zijn total loss en veel klanten hebben meerdere schades. Voor die mensen blijft het bijvoorbeeld niet bij schade aan het dak, maar er ontstond ook nog forse waterschade." De schadebehandelaars, experts en reparateurs van ZLM hebben de afgelopen weken alles op alles gezet om klanten te helpen.

Directeur Schroevers: "De prioriteit lag bij het herstellen van schade aan woonhuizen en de afwikkeling van auto's die total loss waren. Met de afwikkeling van de andere schades zijn we nog steeds druk bezig."

Ondanks de het forse bedrag aan schadeuitkeringen zal ZLM Vezekeringen de premies niet hoeven te verhogen. "ZLM is een financieel gezond bedrijf zodat deze grote schade goed gedragen kan worden."

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''