De mysterieuze kruiwagen op de A58.
Volledig scherm
De mysterieuze kruiwagen op de A58. © Politieteam Oosterscheldebekken

Motorrijder rijdt tegen verloren kruiwagen op de A58

KAPELLE - Een 58-jarige motorrijder uit Goes is dinsdagmiddag op de A58 onderuit gegaan. Hij reed tegen een verloren kruiwagen  die op de snelweg ter hoogte van Kapelle lag. Het is niet bekend wie de eigenaar van de kruiwagen is.

Wonderbaarlijk genoeg heeft de motorrijder slechts lichte verwondingen aan de botsing overgehouden. De motorrijder zag op het laatste moment een personenauto die voor hem reed uitwijken. Maar de motorrijder kon de kruiwagen niet meer ontwijken.

Zowel de personenauto als de motor hebben flinke schade opgelopen tijdens het ongeval. Beide voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept.

Waarschijnlijk is de kruiwagen van een ander voertuig gevallen. De politie verzoekt de eigenaar zichzelf te melden bij de politie.

 

  1. Omstanders maken foto's slachtoffer zelfdoding: Te triest voor woorden

    Omstanders maken foto's slachtoffer zelfdoding: Te triest voor woorden

    Voor persfotograaf Charles Mallo is het helder: slachtoffers van verkeersongevallen zet hij niet op de foto en al helemaal niet van mensen die zichzelf van het leven hebben beroofd. Toen jongeren dat zondagavond in Oss wel deden en stoer hun 'buit' lieten zien aan een groepje leeftijdsgenoten, besloot hij zijn ergernis te delen via Twitter: 'Te triest voor woorden'. Volgens de politie in Oss komen dit soort praktijken steeds vaker voor.