Volledig scherm
© Dirk-Jan Gjeltema

Met rolstoel natuur in en de kering op

NEELTJE JANS - Vijftig jaar geleden stond er al een man op de maan. Maar iemand met een fysieke beperking het strand op krijgen? Da's anno 2016 nog altijd een hele opgave.

"Krom", vindt Martijn Koppejan van Off Road Solutions uit Oostkapelle. Natuurorganisaties IVN Zeeland, Nationaal Park Oosterschelde, het Zeeuws Landschap, Natuurmonumenten en de Zonnebloem laten twee dagen lang op Neeltje Jans zien dat het anders kan. Mensen met rollator, rolstoel of scootmobiel gaan daar, eventueel op stoere terreinrolstoel, op excursie. De natuur in en de kering op. 

  1. Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva de Bruin maakte de afgelopen dagen veel los met haar open brief aan Kees van der Staaij. Ze schreef deze brief naar aanleiding van het opiniestuk dat Van der Staaij over euthansie had geschreven in de The Wall Street Journal. De 24-jarige Nijmeegse voelt zich gesteund door de vele positieve reacties van voor- én tegenstanders van euthanasie. ,,Ik heb niets van hem (Van der Staaij red.) gehoord, dus ik weet niet of hij de brief heeft gelezen.’’