Volledig scherm
Oostdam Sas van Gent © Google Maps

Man (56) mishandelt plaatsgenoot met mes in Sas van Gent

SAS VAN GENT - Een 56-jarige man uit Sas van Gent is zondag opgepakt voor het bedreigen en mishandelen van een 57-jarige plaatsgenoot. 

De mannen zouden zondag om 20.50 uur aan de Oostdam ruzie hebben gekregen. Volgens het slachtoffer bedreigde de verdachte hem met een mes, hij haalde ook uit met het mes waarbij de man oppervlakkige snijwonden opliep.

Daarnaast zou de dader hem hebben geschopt en geslagen. De verdachte wist het gevecht te ontvluchten. Twintig minuten later hielden agenten de verdachte aan. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

  1. Kijk live mee met de totale zonsverduistering in de VS

    Kijk live mee met de totale zons­ver­duis­te­ring in de VS

    Noord-Amerika is op dit moment getuige van een bijzonder astronomisch fenomeen, namelijk een totale zonsverduistering. Tijdens een eclips staat de maan tussen de zon en de aarde, waardoor het licht van de zon wordt tegengehouden. Zonsverduisteringen komen gemiddeld één keer per driehonderd jaar op dezelfde plaats voor. In Nederland pas weer in oktober 2135. Niemand die nu leeft gaat dat nog meemaken. Hengeloër Arthur Wiegman is daarom naar de VS afgereisd.