Volledig scherm
Bridget Jones (Renée Zellweger) © AP

Lijk jij op Bridget Jones? Doe de test!

ETTEN-LEUR - Wie woensdagavond een bioscoopje wil pakken, heeft heel weinig te kiezen. Speciale voorstellingen van Bridget Jones' Baby houden dan namelijk ruim 60 procent van álle filmdoeken in heel Nederland bezet.

Deze bioscoopzalen worden grotendeels bevolkt door vrouwen. Alle vertoningen zijn namelijk onderdeel van de Ladies Night, een regelmatig terugkerende bioscoopavond waarbij dames naast een voorpremière van een film met een vrouwelijk karakter, worden getrakteerd op een glaasje bubbles en een goodie bag.

Vanaf donderdag is de film ‘Bridget Jones’ Baby’ in de bios te zien. Maar hoeveel van deze stuntelende, schutterende antiheldin schuilt er eigenlijk in jou?

Test jouw Bridget-factor in deze test.

  1. Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva de Bruin maakte de afgelopen dagen veel los met haar open brief aan Kees van der Staaij. Ze schreef deze brief naar aanleiding van het opiniestuk dat Van der Staaij over euthansie had geschreven in de The Wall Street Journal. De 24-jarige Nijmeegse voelt zich gesteund door de vele positieve reacties van voor- én tegenstanders van euthanasie. ,,Ik heb niets van hem (Van der Staaij red.) gehoord, dus ik weet niet of hij de brief heeft gelezen.’’