Politieboot in de haven van Scharendijke.
Volledig scherm
Politieboot in de haven van Scharendijke. © Twitter/@wa_Schouwen01

Lichaam vermiste duiker Scharendijke geborgen

SCHARENDIJKE - De duiker die zaterdagmiddag vermist is geraakt in Scharendijke is gevonden. Het lichaam van de man is geborgen.

Het stoffelijk overschot wordt naar een mortuarium gebracht voor onderzoek naar de doodsoorzaak. De identiteit van het slachtoffer wordt pas bekendgemaakt nadat naasten de persoon hebben geïdentificeerd.

Le Serpent

Het lichaam van de duiker is gevonden in scheepswrak Le Serpent door duikers van de Koninklijke Marine, die samen met leden van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie zochten naar de duiker. Het wrak ligt op een diepte van 23 meter in het Grevelingenmeer. De man was ook op die plek aan het duiken. Hoe het kon gebeuren dat hij daar is achtergebleven, wordt nog onderzocht.
 

Zoektocht naar de vermiste duiker bij Scharendijke.
Volledig scherm
Zoektocht naar de vermiste duiker bij Scharendijke. © KNRM
  1. LIVE: Uitreiking Oscars in filmstad Hollywood

    LIVE: Uitreiking Oscars in filmstad Hollywood

    In Hollywood worden vannacht tijdens een spectaculaire glitter- en glamourshow voor de 89ste keer de Oscars (Academy Awards) uitgereikt. Maar wie winnen de prestigieuze filmprijzen en welke sterren hebben het nakijken? En klinkt applaus of juist vloeien tranen tijdens al dan niet memorabele dankspeeches en andere opvallende momenten? We houden je met onder meer een live-twitterfeed van filmredacteur Ab Zagt op de hoogte van alle nieuwsfeiten.  Dit artikel wordt gedurende de nacht vernieuwd.