Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Jongen met fiets in het water geduwd in Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - Een 15-jarige jongen uit Sint Philipsland is donderdagavond in zijn woonplaats met zijn fiets in het water geduwd door een 31-jarige plaatsgenoot.

De jongen fietste volgens de politie om 20.40 uur over de haven aan de Zuiddijk. Plots gaf een man hem een harde duw. Daardoor kwam de jongen in het water terecht. Hij klauterde er ongedeerd uit en ging lopend naar huis.

Dankzij getuigenverklaringen arresteerde de politie een 31-jarige verdachte. Agenten brachten hem naar het politiebureau waar hij een bekeuring kreeg voor vandalisme/baldadigheid.

De jongen deed geen aangifte van de duwpartij. Daardoor is de man na de bekeuring direct weer vrijgelaten. De politie heeft de fiets van de jongen inmiddels uit het water gehaald.

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''