Volledig scherm
© Thinkstock

Horecatoppers van Zeeland komen dit jaar uit Yerseke, Bruinisse en Paal

YERSEKE - Jean d' Hooge van proeverij De Oesterij in Yerseke, John van Gilst van Johnny's Taria in Bruinisse en Danny Buijsrogge van Paviljoen 't Schor in Paal dingen mee naar de titel Meest Markante Horecaondernemer van 2016/2017. Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft de drie horecaondernemers genomineerd. Maandag 1 augustus maakt de jury bekend wie de Zeeuwse titel in de wacht heeft gesleept.

De winnaar gaat door naar de landelijke finale.

KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs gaat naar innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. De Meest Markant-verkiezing begint bij verkiezingen in veertien regio's. Uit de regiowinnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

  1. De belangrijkse nominaties voor een felbegeerde Oscar
    ACADEMY AWARDS

    De belangrijkse nominaties voor een felbegeerde Oscar

    In het Dolby Theater in Hollywood worden vannacht voor de 89ste keer de Oscars (Academy Awards) uitgereikt. De prestigieuze filmprijzen worden toegekend in een groot aantal categorieën waarvan de belangrijkste zijn: Beste Film, Beste Acteur, Beste Actrice en de beste mannelijke en vrouwelijke bijrollen. Het met grote sterren overspoelde glitter- en glamourspektakel is vannacht vanaf 02.30 uur in Nederland te volgen via de zender Net5. Dit zijn de voornaamste nominaties.