Volledig scherm
© Thinkstock

Ernstige blessure voetballer Jeremy Hubregtse

SCHARENDIJKE - Het voetbalseizoen van Jeremy Hubregtse lijkt al ten einde nog voordat hij een competitieduel heeft gespeeld bij zijn nieuwe club ASWH. De buitenspeler uit Scharendijke verdraaide in de oefencampagne tegen Lombardijen (0-8 winst) zijn knie.

De orthopeed ging uit van een blessure aan de meniscus of knieband, maar sloot vooraf het ergste niet uit. Dat laatste bleek terecht.

De mri-scan maakte duidelijk dat de Scharendijkenaar zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Na de operatie, waarvan de datum nog niet bekend is, verwacht Hubregtse een herstelperiode van negen maanden nodig te hebben.

  1. Kijk live mee met de totale zonsverduistering in de VS

    Kijk live mee met de totale zons­ver­duis­te­ring in de VS

    Noord-Amerika is op dit moment getuige van een bijzonder astronomisch fenomeen, namelijk een totale zonsverduistering. Tijdens een eclips staat de maan tussen de zon en de aarde, waardoor het licht van de zon wordt tegengehouden. Zonsverduisteringen komen gemiddeld één keer per driehonderd jaar op dezelfde plaats voor. In Nederland pas weer in oktober 2135. Niemand die nu leeft gaat dat nog meemaken. Hengeloër Arthur Wiegman is daarom naar de VS afgereisd.