Volledig scherm
© RGBStock

Duurzaam Bouwloket hielp al duizend Zeeuwen

GOES - Het Duurzaam Bouwloket heeft in het eerste jaar van zijn bestaan al zo'n duizend Zeeuwse woningeigenaren geholpen.

De online vragen gingen vooral over zonnepanelen, HR-ketels, subsidiemogelijkheden, isolatie en het vervangen van ramen en kozijnen.

Het gratis energieloket is een initiatief van alle Zeeuwse gemeenten, die samenwerken onder de naam Energieke Samenleving Samenleving. Zij willen inwoners van de provincie stimuleren nog meer energie te besparen.

Installateurs, aannemers en architecten op de website profiteren er ook van. De economisch spin-off wordt tot nu toe geschat op een miljoen euro.

  1. LIVE: Uitreiking Oscars in filmstad Hollywood

    LIVE: Uitreiking Oscars in filmstad Hollywood

    In Hollywood worden vannacht tijdens een spectaculaire glitter- en glamourshow voor de 89ste keer de Oscars (Academy Awards) uitgereikt. Maar wie winnen de prestigieuze filmprijzen en welke sterren hebben het nakijken? En klinkt applaus of juist vloeien tranen tijdens al dan niet memorabele dankspeeches en andere opvallende momenten? We houden je met onder meer een live-twitterfeed van filmredacteur Ab Zagt op de hoogte van alle nieuwsfeiten.  Dit artikel wordt gedurende de nacht vernieuwd.