Volledig scherm
Plek op de Axelsestraat in Terneuzen waar het ongeluk gebeurde. © Google Maps

Dronken man zonder geldig rijbewijs rijdt fietsster (52) aan

TERNEUZEN - Een 54-jarige man is woensdag opgepakt voor het aanrijden van een fietsster op de Axelsestraat in Terneuzen. Het slachtoffer, een 52-jarige vrouw, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De man reed om 15.30 uur vanuit het centrum over de Axelsestraat. Bij het passeren van de fietsster ging het mis. Hij raakte haar en een geparkeerde auto. De vrouw viel daardoor op de grond.

De politie liet de man een blaastest doen. Daaruit bleek dat hij dronken was. Ook had hij geen geldig rijbewijs. Agenten namen de man mee naar het politiebureau. 's Avonds is hij vrijgelaten.

  1. Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva (24) schreef een open brief aan Van der Staaij: Papa zou trots zijn geweest

    Eva de Bruin maakte de afgelopen dagen veel los met haar open brief aan Kees van der Staaij. Ze schreef deze brief naar aanleiding van het opiniestuk dat Van der Staaij over euthansie had geschreven in de The Wall Street Journal. De 24-jarige Nijmeegse voelt zich gesteund door de vele positieve reacties van voor- én tegenstanders van euthanasie. ,,Ik heb niets van hem (Van der Staaij red.) gehoord, dus ik weet niet of hij de brief heeft gelezen.’’