Brandweer bij één van de hoveniers
Volledig scherm
Brandweer bij één van de hoveniers © Politieteam Oosterscheldebekken

Drie hoveniers duizelig in busje Wemeldinge

WEMELDINGE - Drie hoveniers zijn donderdagochtend in Wemeldinge behandeld voor het inademen van een benzinemengsel. Ze hoefden na controle door ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis. 

Het drietal schuilde voor de regen in hun busje op het Amaliaplein. In het voertuig bleek een kleine hoeveelheid Aspen gelekt (een mengsel van benzine en olie).

De stof was verdampt en na inademing voelden de hoveniers zich draaierig en licht in het hoofd. Ze belden 112, waarna de hulpdiensten uitrukten. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was er geen gevaar voor de omgeving.

  1. LIVE: Uitreiking Oscars in filmstad Hollywood

    LIVE: Uitreiking Oscars in filmstad Hollywood

    In Hollywood worden vannacht tijdens een spectaculaire glitter- en glamourshow voor de 89ste keer de Oscars (Academy Awards) uitgereikt. Maar wie winnen de prestigieuze filmprijzen en welke sterren hebben het nakijken? En klinkt applaus of juist vloeien tranen tijdens al dan niet memorabele dankspeeches en andere opvallende momenten? We houden je met onder meer een live-twitterfeed van filmredacteur Ab Zagt op de hoogte van alle nieuwsfeiten.  Dit artikel wordt gedurende de nacht vernieuwd.