Volledig scherm
© Thinkstock

Drie familieleden zitten vast na drugsinval Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - Een vader, zoon en dochter zitten nog altijd vast in verband met de inval bij papierhandel Bechthold in Sint Philipsland.

Bij die inval, vorige week dinsdag, is 392 kilo cocaïne gevonden. Dat zegt een woordvoerster van het openbaar ministerie. De staatwaarde bedraagt tientallen miljoenen euro's.

In beperking

De 78-jarige man, zijn 50-jarige zoon en 44-jarige dochter worden volgende week weer voorgeleid. Dan beslist de rechter of ze langer vast blijven zitten. De drie zitten in beperking. Dat betekent dat ze met niemand contact mogen hebben.

De zoon en dochter zijn de vennoten in het bedrijf. Twee chauffeurs die vorige week ook werden opgepakt tijdens de massale politieinval bij de papierhandel zijn op vrije voeten gesteld. Het is niet zo dat ze geen verdachten meer zijn. "Het onderzoek loopt nog", stelt een woordvoerster van het OM.

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''