Volledig scherm
Bedrijfsnamen in Zeeland. © PZC

Dit zijn de 10 leukste bedrijfsnamen van Zeeland

VLISSINGEN - Ondernemers proberen steeds vaker op te vallen met unieke bedrijfsnamen. We zetten de leukste tien bedrijfsnamen van Zeeland op een rij. Stem onderin wat jij de opvallendste en leukste naam vindt.

In Kapelle viel afgelopen week een flyer van 'autorijschool Hoiiiii' op de mat. Door die naam voelt de eigenaar zich verbonden met de jeugd, schrijft hij op de website, omdat zij elkaar vaak op die manier groeten. Maar wat is een goede bedrijfsnaam naam en hoe bedenk je die?

"Een goede naam dekt precies de lading van wat je doet, spreekt je doelgroep aan en is geen variatie op hoe concurrenten zichzelf noemen", zegt Christian Knaap van het ontwerpbureau Naem. "Je moet vooral de tijd nemen om je bedrijfsnaam te bepalen, zegt Knaap. "De naam die je aan de keukentafel met een fles wijn bedenkt, is vaak niet de beste."

(Gebruik je de app? Klik hier!)

  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''