Volledig scherm
De camper die tegen een vrachtwagen reed, wordt weggesleept door een takelbedrijf.

Camper en vrachtwagen botsen op Sloeweg Vlissingen

VLISSINGEN - Op de kruising van de Sloeweg en de Weijevlietweg in Vlissingen heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een camper en een vrachtwagen.

Het verkeer dat van de Sloebrug richting Vlissingen reed, werd omgeleid via de Nieuwe Vlissingseweg. De politie sloot ook de oprit van de Nieuwe Vlissingseweg naar de Sloeweg af. De camper werd afgevoerd door een sleepbedrijf.

Voor zover bekend, raakte niemand gewond.

Volledig scherm
Fileverkeer voor de Sloebrug in Vlissingen. Verkeer richting de Weijevlietweg wordt omgeleid via de Nieuwe Vlissingseweg.
  1. Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht
    foto's

    Make-upartieste schildert bizarre optische illusies op eigen gezicht

    De Kroatische make-up- en bodypaintspecialiste Ines Kus heeft zich gespecialiseerd in optische visagie-illusies. Innanai, zoals ze zichzelf noemt, heeft inmiddels bijna 50.000 volgers op Instagram waar ze haar imposante vormen van geschilderd gezichtsbedrog etaleert. Volgens Kus doet ze soms bijna een halve dag over een veelal ingewikkelde metamorfose. Het resultaat is in de meeste gevallen verbazingwekkend. Eén van haar creaties: een extreem verdraaid hoofd. De artieste stelt dat alles wat ze post honderd procent echt is. ,,Er komt dus geen fotobewerking aan te pas.''